nu ook: vw-karmannghia.com

 

Om deze website een meer internationaal karakter te geven nu ook: [url=http://www.vw-karmannghia.com]www.vw-karmannghia.com[/url], deze website linkt direct naar de engelse versie van deze website die zeer binnenkort een inhaalslag zal maken...

 

welkom

 

Welkom bij de Nederlandse Karmann Ghia restauratie pagina. Deze website is in zijn geheel gewijd aan de restauratie van één van de meest opvallende wagens van de 20e eeuw: de Karmann Ghia, type 14.


© Volkswagen 1972, Photo taken from an original American sales brochure VW Karmann Ghia 1972

 
   

Deze website bevat informatie over de restauratie van een Karmann Ghia, van het type 14. Ik ben op het moment bezig met de restauratie van een Karmann Ghia cabriolet uit 1971 en de resultaten van dit proces zullen op deze website gepubliceerd worden.
De restauratie zal zeker een aantal jaren in beslag gaan nemen dus kom met een zekere regelmaat terug om het proces te volgen.

Ik ben altijd op zoek naar tips, aanwijzingen en feedback, dus aarzel niet om me een mailtje te sturen naar: info@vw-karmannghia.nl .

Gegroet,

Rick

ps. vergeet ook niet even te kijken bij mijn lijstje "wat ik nog nodig heb". Ik ben op zoek naar diverse onderdelen die u misschien nog op zolder of in de schuur heeft liggen.

 

© Alle rechten voorbehouden. VW-Karmann Ghia .nl is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden. Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met info@vw-karmannghia.nl