onderdelen gezocht

 

Zoals bij elke oldtimer restauratie is het zoeken naar onderdelen een bekend probleem. Een probleem dat geen probleem hoeft te zijn als men er genoeg lol in heeft. Reeds diverse malen heb ik beurzen bezocht op zoek naar onderdelen die nog ontbreken of in zeer slechte staat verkeren. Als je geluk hebt kom je een onderdeel tegen dat zelfs op de officiŽle optielijst voorkomt, zoals in mijn geval de officiŽle Blaupunkt radio type Igolstadt.Misschien heeft u nog wat overgebleven onderdelen op zolder liggen die mijn restauratie kunnen voorspoedigen. Hieronder volgt een lijstje met onderdelen die ik nog zoek. Het betreft vooral plaatwerk en enkele interieurdelen. Bent u iets anders op uw zolder of schuur tegengekomen van Karmann Ghia en u wilt er vanaf kunt u altijd even mailen naar info@vw-karmannghia.nl. Heb ik het onderdeel nodig zal ik altijd een goed bod doen.

Gezochte onderdelen (Karmann Ghia -72):

 • complete kachelkanalen li/re
 • eindschermen achter (laat model, met 'deuk'
 • linker/rechter cabrio verstevigingsbalken
 • deurbodems
 • linker/rechter deurbekleding

 • De inhoud van deze lijst zal in de toekomst zeker gewijzigd worden gedurende de voortgang van de restauratie.

   

  gespecialiseerde bedrijven

   

  Natuurlijk kan ik deze onderdelen zo bestellen bij een willekeurige Karmann Specialist. Er zit nogal wat verschil in de prijs tussen de diverse bedrijven hier in Nederland, Duitsland en Amerika. Heb je een tip voor een goede aanbieding bij een dergelijk bedrijf, laat het me dan a.u.b. even weten!

   

  © Alle rechten voorbehouden. VW-Karmann Ghia .nl is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolkomenheden. Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met info@vw-karmannghia.nl